Jdi na obsah Jdi na menu


Komentáře

17. 9. 2021

Administraci všech komentářů najdeme snadno v horním panelu. Tlačítko Komentáře jde vidět pouze pokud máte pod příspěvkem vložen alespoň jeden komentář.

273.jpeg

Přehled komentářů vypadá podobně jako u přehledu fotografii. Jednotlivé komentáře, kterými návštěvníci vašich eStránek okomentovali fotografie, můžete seřazovat podle data vložení, autora, vašich odpovědí na vložené komentáře. Nebo pokud u nějakého komentáře kliknete na fotoalbum, do kterého byl komentář vložen, tak se vám zobrazí pouze komentáře k danému fotoalbu.

Každý zobrazený komentář obsahuje Nadpis, pod ním název fotoalba, ve které se komentář nachází. Dále obsah celého příspěvku. Po pravé straně vloženého komentáře najdete autora komentáře a datum vložení.

Každý blok s komentářem obsahuje 3 funkce jak reagovat. Buď můžete komentář tlačítkem Smazat nebo Odpovědět. V tom případě se otevře nové okno do kterého můžete připojit svou reakci na komentář.

Poslední funkce je Blokování IP adresy. Pokud uživatel otravuje vaše eStránky nebo neustále narušuje na nich pořádek, můžete jednoduše jeho IP adresu blokovat. Pak už nebude mít daný uživatel možnost se nikdy na vaše eStránky podívat. Celou jeho IP adresu vidíte po levé straně od tlačítka Blokovat IP. Odblokování adresy můžete provést v Nastavení - Základní - Blokované IP (viz Blokované IP).

275.jpeg

Podívejte se na náš video tutoriál: Komentáře